duminică, 26 septembrie 2010

Done!

Ieri, pe 25 septembrie a avut loc ce mai mare actiune de volutariat si ecologizare organizata in Romania. "Let`s do it Romania" a adunat numai in Galati aproape 2000 de oameni si peste 150 de mii in toata tara. Cu ajutorul sponsorilor si a autritatilor locale, voluntarii au reusit sa curete tara intr-o singura zi. Romania este cea mai mare tara din aceasta regiune a Europei in care a fost implementat acest proiect ce a avut loc pentru prima data in Estonia.

Cam ce s-a intamplat in linii mai mici in zona noastra. Stiu ca au fost trimise grupuri in zona Brates, Real- iesirea spre Braila si chiar Cotul Pisicii. Numai in zona de la Real, respectiv padurea de pe partea dreapta a drumului si marginea acestuia, s-au strans peste 100 de saci de gunoaie, de la pet-uri pana la bucati de metal imense. Copii mici cu parintii, scoli si foarte multi tineri au ajutat impreuna la aceasta actiune. Materialele vor fi recicalte sau incinerate imediat ce vor fi ridicate si duse la punctele de colectare.

Normal ca poate nu totul a iesit perfect si multi am avea ce sa comentam asupra organizarii dar sa ne gandim ca tousi am facut ceva pentru Romania si ca am pornit de unde era mai important, de la curatenia care speram ca va aduce si respectul si bunul simt al oamenilor.

Inca o data felicitari tuturor organizatorilor si voluntarilor. Mai raman doua lucrui de spus. Ii rugam pe toti sa respecte munca noastra si nu in ultimul rand "WE DID IT ROMANIA"!
,,Atâtea lucruri am învăţat de la voi, oamenii...

Am învăţat că toată lumea vrea
să trăiască pe vârful muntelui, însă fără să bage de seamă că adevărata fericire rezidă în felul de a-l escalada.”

Gabriel Garcia Marquez - ultima scrisoare din “veacul de singurătate”.

Fagaras Hit Factory

Fagaras Hit Factory

Story in Tatra

Story in Tatra

Touch the mountain!

Touch the mountain!

Slovak Challenge

Slovak Challenge

High Adventure

High Adventure